Site icon POHOVOR.CZ

Životopis formulář k vyplnění

Životopis formulář k vyplnění

Životopis formulář k vyplnění





Najít vhodný životopis formulář k vyplnění odpovídající modernímu standardu nemusí být jednoduché. Kvalitně napsaný životopis často rozhoduje o tom, zda se dostanete do užšího kola výběrového řízení, kde můžete prokázat svoje kvality, tudíž vám, nadneseně řečeno, může dobré CV pomoci najít práci. Proto byste měli psaní životopisu věnovat náležitou pozornost. Ať už si napíšete CV sami nebo se rozhodnete použít formulář  životopisu k vyplnění, nezapomeňte, že tento dokument má své náležitosti, které nesmíte opomenout a dbát na to, jak ho správě napsat.

Většina lidí se snaží rychle najít vhodný životopis k vyplnění a nechává se inspirovat spoustou vzorů životopisu, které je možné na webu najít. Ovšem drtivá většina z nás nemá dost času probírat se všemi ukázkami životopisů a věří, že je možné vytvořit vhodný životopis online. Stačí půlhodinka času na internetu k vyplnění interaktivních formulářů.  Následně si je můžete vytisknout a uložit ve formátu PDF.

Životopis formulář k vyplnění

Jedním z největších a nejznámějších portálů, které nabízejí vyplnění životopisu online je www.jobs.cz, kde si po přihlášení můžete vyplnit vhodný životopis. Tento portál ovšem neslouží jen k vyplnění CV, můžete si zde životopis uložit, následně upravovat a pokud jej zpřístupníte, mohou si jej prohlédnout personální agentury a HR pracovníci z různých firem. Jestliže jste stále zaměstnáni a při tom se poohlížíte po nové práci, nemusíte se bát, že váš aktivní životopis najde na internetu váš zaměstnavatel. Přístup na vaše CV povolíte personálním agenturám a firmám, kromě té vaší. Pokud budete přes pracovní portál jobs.cz odpovídat na nabídky práce, najdete na svém profilu informace o tom, na jakou nabídku jste již  odpovídali.

Podobné funkce nabízí další velký hráč na trhu s pracovními pozicemi práce www.prace.cz, kde opět po přihlášení do svého účtu najdete životopis formulář k vyplnění. Dalším velkým portálem je www.zivotopisy.cz a i zde máte možnost vyplnění formuláře životopisu . V jeho nabídce také najdete obsáhlý seznam personálních agentur v České republice rozdělený podle krajů. Životopis k vyplnění naleznete také na webu www.jobdnes.cz i zde si můžete vybrat z několika formátů a šablon a po pár minutách máte hotovo.

Evropský formulář životopisu k vyplnění přístupný po celé EU a dalších státech

Také na portálu Europas možnost vyplnit své CV. Při vyplňování formuláře životopisu máte také možnost vyplnit i motivační dopis. Tento celoevropský portál slouží všem, kteří chtějí pracovat nebo studovat v EU a členských státech ESVO/EHP (což je Švýcarsko, Lichtenštejnsko a další). Zdarma vyplněný životopis je přehledný, jednotný ve všech členských zemích a je k dispozici ve všech jazycích EU, do kterých se automaticky přeloží.  Můžete si vyplnit buď jen životopis, nebo ještě soubor dalších formulářů: jazykový pas, mobilita (zahraniční stáže), dodatek k osvědčení či dodatek k diplomu, které vám pomohou získat práci napříč Evropskou unií.

Europass si už vyplnilo přes 54 milionů lidí z celé EU!

Životopis k vyplnění – další formuláře životopisů na menších webech

Menších webů, které nabízejí formulář životopis k vyplnění zdarma, je dost. Ovšem ne všechny nabízejí reálně „použitelné“ formuláře životopisů. Mezi ty schopnější patří například www.zivotopisonline.cz, kde si můžete vybrat mezi několika šablonami a pak už jen vyplňujete kolonky. Také na webu www.profesia.cz najdete přehledný a profesionálně vyhlížející životopis k vyplnění. Výběr ze tří druhů životopisů podle zaměření vaší práce nabízí www.curriculum-generator.com. A jednoduchý formulář včetně detailní nápovědy u každého pole najdete třeba na stránkách www.zivotopis-cv.cz. Je tedy jen na vás, který životopis k vyplnění zvolíte.

Tipy od personalistů – jak na životopis?

Podívejte se na pár tipů od dvou personálních ředitelek, které vám poradí, čemu s v životopisu vyhnout.

Čemu se v životopisu vyhnout?

 

A tři chyby, díky kterým váš životopis poletí rovnou do koše.

3 chyby díky kterým poletí váš životopis rovnou do koše.

Doporučení na závěr

Ať už jste zvolili vyplnění formuláře nebo jste se rozhodli napsat své vlastní, originální CV, nezapomeňte si jej před odesláním pečlivě zkontrolovat, ať neposíláte CV s chybami.  Formuláře životopisů připravené k snadnému vyplnění vám podstatně ušetří čas a přemýšlení nad formátem a barevností. V čem vám bohužel nepomohou, je odlišit se od ostatních uchazečů. Běžně se totiž stává, že personalisté dostanou několik životopisů ve stejném formátu a barevnosti, což vám v případě, že hledají kreativního a inovativního zaměstnance, moc nepomůže.

Další rady a tipy k životopisu



Exit mobile version